Webinar Inrichting palliatieve zorg

  • Datum 24-05-2023
  • Tijd Van 14.30 tot 15.30 uur
  • Locatie online
  • Kosten geen

In een gratis webinar op woensdag 24 mei tussen 14.30 en 15.30 uur vertelt verpleegkundige en palliatief consulent Leanne van der Grond meer over hoe Korsakov Expertisecentrum Slingedael de palliatieve zorg inricht, onder andere met behulp van het   SigMa-project.

Een belangrijk onderdeel van palliatieve zorg is het tijdig signaleren van achteruitgang bij een cliƫnten en het markeren van de betreffende fase. Wat hierbij helpt is het SigMa-project vanuit ZonMw, waarin Slingedael participeert. Het SigMa-project helpt zorgmedewerkers de signalen methodisch te verwerken door middel van de inzet van meetinstrumenten.

Daarnaast zijn er binnen Slingedael nog meer acties ingezet om de kwaliteit van zorg te vergroten. Er worden scholingen aangeboden, aandachtsvelders palliatieve zorg opgeleid en er is een lokaal expertiseteam palliatieve zorg opgezet. Alles om ervoor te zorgen dat de cliƫnten de best mogelijke zorg ontvangen in de laatste fase van hun leven.

Wil jij meer leren over de inrichting van palliatieve zorg en het SigMa-project? Dan zien we je graag bij het webinar. Meld je gratis aan!

Contact