E-learning Programma Kinderpalliatieve Zorg

Nieuws Netwerk Oost-Veluwe 23 september 2019

Sinds 2015 heeft het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg een e-learning in samenwerking met het International Children’s Palliative Care Network (ICPCN). Afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen in de kinderpalliatieve zorg geweest. Het Kenniscentrum zet zich daarom de komende tijd in voor een up-to-date en moderne e-learning-ervaring. Ook is de e-learning ( die uit drie cursussen bestaat) sinds kort geaccrediteerd door de V&VN met 36 punten.

 

Didactische opbouw
Elke cursus bestaat uit een theoriegedeelte en assessments (case studies, reflecterende studies en meerkeuzevragen). Zodra het werk is beoordeeld, krijgt u als deelnemer een bericht over uw uitslag. Als u geslaagd bent voor de cursus ontvangt u een certificaat. Voor elke cursus wordt een apart certificaat afgegeven en bijhorend handboek.

Kosten
Het totaalbedrag voor de drie cursussen is € 49,00, dit bedrag is inclusief begeleiding en het bijbehorende handboek. Na betaling ontvangt u de inlogcode.

Informatie en inschrijven

Hier is meer te lezen over de inhoud en de doelen van het e-learning programma
Voor meer informatie over  kunt u contact opnemen met mevrouw Maraliza de Haan, via e-mail. Inschrijven kan via deze link.