Zomerbijeenkomst Netwerk Palliatieve Zorg

  • Datum 16-06-2022
  • Tijd 15:30-19:00
  • Locatie Vanouds het Dorphuys, Donkere laan 20, Bloemendaal
  • Doelgroep Medewerkers van aan het palliatieve netwerk aangesloten organisaties
  • Kosten Gratis
  • Beschikbare plaatsen 7 van de 75

Voel jij ook de behoefte om je collega’s die ook werkzaam zijn in de palliatieve zorg weer te ontmoeten en live geïnspireerd te raken? Op donderdag 16 juni organiseert het Netwerk palliatieve zorg Amstelland & Meerlanden en Midden- & Zuid- Kennemerland voor alle leden een inspirerende en dynamische netwerkbijeenkomst. In het historische Vanouds het Dorpshuys in Bloemendaal gaan we elkaar (weer) ontmoeten en inspireren!

Spreker: Geerteke van Lierop
In het eerste gedeelte van de middag laten we actrice, schrijver en coach Geerteke van Lierop aan het woord. In de zomer van 2016 kwam de geliefde van Geerteke niet thuis. Hij bleek verdronken. Wat als het lot zo onverhoeds toeslaat? Geerteke beschrijft in haar boek ‘Een zee van glas’ haar onzegbare verdriet en hoe ze het leven terug verovert op de dood. Na de lezing gaan we met elkaar in gesprek over verlies en hoe kunst, verhalen en rituelen een brug slaan naar verbinding, troost en hoop.

Actuele ontwikkelingen
Naast ontmoeting en ervaringsuitwisseling praten we elkaar ook bij over actuele ontwikkelingen in de regio rond palliatieve zorg. Zo delen we met elkaar informatie rond transmurale samenwerking, proactieve zorgplanning en de zelfevaluatie. We sluiten de zomerbijeenkomst af met een gezamenlijk buffet-diner.  

Meer informatie en aanmelden
Schrijf je hieronder in. Voor meer informatie kun je via mail contact opnemen met Andrea van der Veen, netwerkcoördinator Midden-& Zuid-Kennemerland en Amstelland & Meerlanden.

Contact en aanmelden nieuwsbrief