Congres Zorg rondom het levenseinde

  • Datum 25-11-2021
  • Locatie Congrescentrum ReeHorst
  • Doelgroep Het congres is bestemd voor alle verpleegkundigen, verzorgenden, geestelijk verzorgers en overige geïnteresseerden.

Zorg verlenen in de laatste levensfase kan heel indrukwekkend, bijzonder en waardevol zijn. Je bestrijdt als verpleegkundige of verzorgende niet meer de ziekte, maar ziekteverschijnselen zoals pijn, benauwdheid of misselijkheid. Daarnaast bied je emotionele ondersteuning aan de patiënt of cliënt en diens naasten. Tijdens het congres Zorg rondom het levenseinde op donderdag 25 november wordt ingegaan op een aantal zaken waarmee je te maken krijgt in de palliatieve en terminale fase.

Doelgroep
Het congres is bestemd voor alle verpleegkundigen, verzorgenden, geestelijk verzorgers en overige geïnteresseerden.

Wanneer en waar
Het congres vindt plaats op donderdag 25 november 2021 van 9.30-16.30 uur in congrescentrum ReeHorst, Ede. Congrescentrum ReeHorst is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, het ligt op vijf minuten loopafstand van NS-station Ede-Wageningen. Ook is er voldoende parkeergelegenheid.

Kosten
De kosten bedragen € 170,- excl. btw (205,70 incl. btw) tot 21 oktober. Op en na 21 oktober betaal je € 190,- excl. btw (229,90 incl btw).

Meld je hier aan.

 

 

 

 

Contact en aanmelden nieuwsbrief