Open Casuïstiekbespreking palliatieve zorg West-Friesland

  • Datum 04-03-2024
  • Tijd 18:00-19:30 uur (inloop vanaf 17:30 uur met soep en broodjes)
  • Locatie Dijklander Ziekenhuis Hoorn
  • Doelgroep Professionele zorgverleners uit de regio West Friesland, die werkzaam of gespecialiseerd zijn in palliatieve zorg. Wij willen (huis)artsen, verpleegkundigen als ook Praktijk Ondersteuners Huisartsen
  • Kosten Gratis met accreditatie
  • Uiterste inschrijfdatum 27-02-2024
  • Beschikbare plaatsen 0 van de 60

De vraag die centraal staat tijdens de bijeenkomst:
Hoe bieden TOPZ- en PaTz groepen een effectieve bijdrage aan goede patiëntzorg, deskundige en evenwichtige zorgverleners?

Transmuraal samenwerken aan vroegtijdig geplande zorg op de juiste plek.
De begeleiding van patiënten/cliënten in de palliatieve fase kan complex zijn vanwege ingewikkelde medische klachten, psychosociale problemen van patiënten en het goed organiseren van de zorg. Astrid Kodde, huisarts, kaderarts palliatieve zorg en medisch adviseur Stichting PaTZ en
Monique Termeulen VS TOPZ palliatieve zorg geven ons handvaten in het gebruik maken van elkaars expertise: Wat is TOPZ en PaTz en hoe werkt het in de praktijk?

Armèl Klitsie, coördinator hospice Dignitas, zal de bijeenkomst begeleiden.

Doel: Onderlinge uitwisseling van kennis en ervaringen, ethische reflectie en het verbeteren van multidisciplinaire samenwerking in de regio West-Friesland.

Doelgroep: Professionele zorgverleners uit de regio West Friesland, die werkzaam of gespecialiseerd zijn in palliatieve zorg. Wij willen (huis)artsen, verpleegkundigen als ook Praktijk Ondersteuners Huisartsen (POH) ouderenzorg en wijkverpleegkundigen van harte uitnodigen.

Een goede vertegenwoordiging van huisartsen is bij deze bijeenkomst wenselijk, ben jij huisarts in de regio West-Friesland? Meld je aan!

Accreditatie: Huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde. Verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten.

Bekijk hier de uitnodiging.

 

Nieuwsbrief en contact