"Zorg voor de palliatieve patiënt met hartfalen"

  • Datum 10-11-2022
  • Tijd 19.00-22.15
  • Locatie Lunteren
  • Doelgroep Verpleegkundigen en verzorgenden
  • Kosten 49 euro

Scholing Hartfalen: op donderdagavond 10 november 2022 van 19:00-22:15 uur organiseert DandelionTraining een scholing voor verpleegkundigen en verzorgenden over "Zorg voor de palliatieve patiënt met hartfalen". Tijdens deze bijeenkomst zal Judith van Dam, verpleegkundig specialist cardiologie in het ziekenhuis & DandelionTraining aan de hand van casussen, praktijkvoorbeelden en met behulp van achterliggende theorie ingaan op de specifieke zorg voor de palliatieve patiënt met hartfalen. Wanneer start de palliatieve fase bij hartfalen? Wat zijn de uitingsvormen van hartfalen in deze fase en wat kun je doen om de patiënt te begeleiden om de kwaliteit van leven te optimaliseren? Advance care planning is daar een belangrijk hulpmiddel bij en welke rol hebben de verpleegkundige of verzorgende hierin?

Onze scholingen zijn interactief van opzet en praktisch toepasbaar. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende richtlijnen, deze zijn getoetst aan de nieuwste richtlijnen van het IKNL en sluiten aan bij de dagelijkse praktijk.

De accreditatie voor bovenstaande scholingen is bij  V&VN voor 3 punten aangevraagd, de kosten zijn 49 euro per scholing per persoon. Voor verdere informatie zie onze website www.dandeliontraining.nl/training

Contact