Terugblik op bijeenkomst Kwaliteitsgroep

Nieuws Netwerk Palliatieve Zorg Dordrecht, Gorinchem en omstreken  05 december 2022

Op 28 november kwam de Kwaliteitsgroep bij elkaar. Deze groep bestaat uit de partners van het Netwerk Palliatieve Zorg. Vanuit iedere organisatie sluit een professional aan, die de organisatie vertegenwoordigt. In de kwaliteitsgroep worden actuele ontwikkelingen met elkaar gedeeld en besteden we aandacht aan nieuwe en lopende projecten.

Dit keer kwamen o.a. de volgende onderwerpen aan bod. We bespraken de nieuwe doelen voor het jaarplan 2023 en het nut van aandachtsvelders in de organisatie. We keken vooruit naar 14 oktober 2023, de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg. Het doel van deze dag is om de bekendheid van de palliatieve zorg onder de burgers en professionals te verhogen. De komende tijd staat die bewustwording van de burger ook centraal in het landelijk programma NPPZII.

De dag vindt plaats op 14 oktober, we hebben dus flink de tijd voor een goede voorbereiding. Gezamenlijk onderzochten we de mogelijkheden, die je in het kader van dit thema zou kunnen doen. Ook wisselden we de leerpunten uit van de dit jaar gehouden dag.

Daarnaast bespraken we de Jaarbijeenkomst van het Netwerk. Deze vindt plaats op 17 april 2023. Ideeën, tips, meedenken… we horen onze leden graag!

In februari komt de Kwaliteitsgroep weer bij elkaar.

Reageren? Stuur je bericht naar info@samennpz.nl.

Contact & Nieuwsbrief
Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwbrief!