Een zeer geslaagde jaarbijeenkomst!

Nieuws Netwerk Palliatieve Zorg Dordrecht, Gorinchem en omstreken  04 juli 2022

Omdat het Netwerk Palliatieve Zorg per 1 juli zelfstandig is geworden, werd er op 14 juni voor de eerste keer een jaarbijeenkomst gehouden. Er was een grote opkomst. Zo rond de vijftig deelnemers afkomstig uit de verschillende lidorganisaties kwamen samen. Bij de start van de avond werden de deelnemers door Dhr. Peter Boudewijn, de voorzitter van de stuurgroep, meegenomen in een stukje historie van het Netwerk en de laatste ontwikkelingen.

Daarna gaf Johanna Kleingeld, de Netwerkcoördinator, een korte presentatie over de huidige opzet van het netwerk. Verder bracht een goed opgezet programma de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en op een ludieke wijze konden de deelnemers zelf aan geven waar het netwerk zich de komende tijd mee bezig moest houden. Dat leverde veel input op voor het nieuwe jaarplan. 

Daarnaast werd er aandacht gegeven aan de onderwerpen "muziek en beeldende begeleiding in de palliatieve fase". In twee mooie presentaties werden de deelnemers meegenomen in hoe je deze twee vormen kunt toepassen. Waarbij de muziektherapeute ook daadwerkelijk met verschillende instrumenten liet horen hoe zij te werk ging. 

Een zeer geslaagde bijeenkomst en zeker voor herhaling vatbaar. Ideeën voor de jaarbijeenkomst 2023? Stuur een mail naar j.kleingeld@asz.nl

 

 

Contact & Nieuwsbrief
Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwbrief!