Projectcoördinator

Nieuws NPZ Roosendaal, Bergen op Zoom, Tholen 03 januari 2022

Het Netwerk Palliatieve Zorg regio Bergen op Zoom – Roosendaal -Tholen is per direct op zoek naar een

Projectcoördinator

Voor 16 uur per week
Vooralsnog voor de duur van 1 jaar

 

Waar ga je werken?

Het Netwerk Palliatieve Zorg bestaat uit diverse zorgorganisaties, vertegenwoordiging van huisartsen en van  patiënten en vrijwilligers en streeft er naar de kwaliteit van palliatieve zorg in de regio te verbeteren. Tevens werk je voor het Centrum voor Levensvragen West-Brabant en Tholen, een samenwerkingsverband voor geestelijke verzorging thuis.

Wat ga je doen?

De projectcoördinator gaat de netwerkcoördinator ondersteunen bij de uitvoering van het meerjarenbeleidsplan. Je voert daarbij zelfstandig projecten uit, in samenwerking met deelnemende zorgorganisaties. Je gaat tevens het Centrum voor Levensvragen West-Brabant en Tholen coördineren. Je doet dit vanuit landelijk opgestelde criteria, in samenwerking met drie andere regionale Centra voor Levensvragen. De taken bestaan onder andere uit het zoeken en bevorderen van lokale en (boven)regionale samenwerking, het coördineren van de aan het Centrum verbonden geestelijk verzorgers, het vertalen van landelijke ontwikkelingen naar de regio, het zorgdragen van periodieke rapportages en het verzorgen van de financiële boekhouding. Dit alles in nauwe samenwerking met de netwerkcoördinator en secretaresse van het netwerk.

Wat verwachten we van je?

- Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau

- Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken

- Je hebt aantoonbare ervaring met projectmatig werken

- Je bent ondernemend en communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling.

- Je kunt goed overzicht houden

We verwachten een flexibele opstelling ten aanzien van werktijden.

Wat hebben we je te bieden?

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie binnen een dynamische werkomgeving.

De arbeidsovereenkomst wordt afgesloten met Bravis ziekenhuis, één van de deelnemende zorgorganisaties. De aanstelling geschiedt in eerste instantie op basis van een contract voor één jaar, waarna verlenging mogelijk is. Salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring, waarbij inschaling in FWG-schaal 60 van toepassing is. Overige arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Ziekenhuizen.

 

Hoe solliciteer je?

Voor nadere informatie kunt je contact opnemen met Bianka Mennema, voorzitter Netwerk Palliatieve Zorg, telefoon: 088–7067875.

Je kunt tot uiterlijk 12 januari 2022 online solliciteren via https://www.bravisziekenhuis.nl/werken-en-leren waarbij je wordt verzocht je sollicitatiebrief en CV te uploaden als Word-of PDF- bestand.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 19 januari 2022 in het Bravis ziekenhuis, locatie Roosendaal.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Contact