09. Bedden vrij in hospices
Thema

09. Bedden vrij in hospices

'Bedden vrij in hospices' biedt een overzicht van de beschikbare hospicebedden in Nederland. De beschikbaarheidsgegevens zijn afkomstig uit de Palliatieve ZorgZoeker. Het merendeel van de hospices in Nederland houdt de beschikbaarheid van bedden in hospices bij, op basis van regionale afspraken (mede daardoor zijn onderlinge verschillen mogelijk). De 'Bedden vrij-module' is ontwikkeld als hulpmiddel voor de regio. Om de mogelijkheid te bieden om in tijden van krapte over de regiogrenzen heen te kijken geeft de module een landelijk overzicht. 

Contactpersoon
Trudy Kolman IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland)

Dit landelijke overzicht biedt daarnaast nog extra informatie. Wanneer je op een hospice klikt zie je meer informatie over dit betreffende hospice. Zo kun je bijvoorbeeld zien of COVID-opname een mogelijkheid is. Daarnaast heb je met de knoppen bovenin de mogelijkheid om het overzicht weer te geven op de kaart of als lijst.

Informatie over aanmelding, opnamebeleid en maatregelen in de zorgverlening voor patiƫnt en naasten, kunnen opgevraagd worden bij de hospicevoorziening zelf.

Contactpersoon
Trudy Kolman IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland)
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, jouw nieuws of een tool waar anderen (ook) baat bij kunnen hebben. 'Delen is vermenigvuldigen', zeggen ze wel eens. Maar ook suggesties of klachten over de vindbaarheid van informatie zijn zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.