Vergankelijkheidsdag
Agenda

Vergankelijkheidsdag

  • Datum 23 september 2022
  • Type evenement themadag
  • Tijd evenement Gehele dag
  • Locatie n.v.t.
Contactpersoon
Redactie Palliaweb PZNL
Laatst geactualiseerd: 25 augustus 2022

Op 23 september, de eerste dag van de herfst, wordt de jaarlijkse Vergankelijkheidsdag gehouden. De Vergankelijkheidsdag nodigt Nederlanders uit om stil te staan bij de eindigheid van hun leven, of juist om - vanuit het besef van sterfelijkheid - het leven te vieren. Op de website vergankelijkheidsdag.nl staan tal van suggesties daarvoor, zoals door iets te schrijven, te ontspullen, te herdenken of te bezinnen. Diverse organisaties en bedrijven houden op en rondom de Vergankelijkheidsdag speciale bijeenkomsten, variërend van wandelingen, workshops en spreekuren tot webinars of andere online activiteiten.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van de Vergankelijkheidsdag. Hier is onder meer een overzicht van de activiteiten die worden georganiseerd te vinden.

 

Contactpersoon
Redactie Palliaweb PZNL
Laatst geactualiseerd: 25 augustus 2022
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, jouw nieuws of een tool waar anderen (ook) baat bij kunnen hebben. 'Delen is vermenigvuldigen', zeggen ze wel eens. Maar ook suggesties of klachten over de vindbaarheid van informatie zijn zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.