Startbijeenkomst Zorgpad Stervensfase
Agenda

Startbijeenkomst Zorgpad Stervensfase

  • Datum 18 januari 2022
  • Type evenement online bijeenkomst
  • Tijd evenement 10.00 - 11.00 uur
  • Kosten Gratis
  • Plaats Online
  • Organisator IKNL
Contactpersoon Caro Verlouw (ZS) IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland)
Laatst geactualiseerd: 23 augustus 2021

De startbijeenkomst Zorgpad Stervensfase is een introductie op de implementatie van het Zorgpad Stervensfase. In de bijeenkomst krijgen projectleiders de gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Het doel van de bijeenkomst is dat de projectleiders op basis van de informatie een keuze kunnen maken of de organisatie klaar is voor de implementatie.

De bijeenkomst is geschikt voor projectleiders (thuiszorg, verpleeghuiszorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuiszorg, hospicezorg) die willen starten of overwegen te starten met de implementatie van het zorgpad.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar zorgpadstervensfase@iknl.nl. Meer informatie over het zorgpad stervensfase is te vinden op de themapagina.

Contactpersoon Caro Verlouw (ZS) IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland)
Laatst geactualiseerd: 23 augustus 2021
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, jouw nieuws of een tool waar anderen (ook) baat bij kunnen hebben. 'Delen is vermenigvuldigen', zeggen ze wel eens. Maar ook suggesties of klachten over de vindbaarheid van informatie zijn zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.