7th Public Health Palliative Care International Conference
Agenda

7th Public Health Palliative Care International Conference

  • Datum 20 september 2022 t/m 23 september 2022
  • Type evenement meerdaags internationaal congres
  • Kosten € 350 - € 800
  • Locatie Brugge (België)
  • Plaats Brugge (België)
  • Organisator End-Of-Life Care Research Group
Contactpersoon
End-Of-Life Care Research Group
Laatst geactualiseerd: 24 januari 2022

Het internationale congres 7th Public Health Palliative Care International Conference heeft als thema 'democratizing caring, dying and grieving: participation, action, understanding and evaluation'.

Er wordt steeds meer erkend dat de uitdagingen rond ernstige ziekte, mantelzorg, sterven en rouwverwerking verder gaan dan de professionele gezondheidszorg. Het bevorderen van gezondheid en welzijn omvat maatschappelijke reacties die complementair zijn aan de reacties van de professionele gezondheidszorg. Overheden, gezondheids- en welzijnsorganisaties, werkplekken, scholen, kerken, buurten en gezondheidsdiensten kunnen samenwerken om ondersteunende omgevingen, beleid, gezondheidsdiensten, vaardigheden en gemeenschapsactie te ontwikkelen.

Tijdens dit congres komen vernieuwers, onderzoekers, praktijkmensen, beleidsmakers en vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld samen. Het congres zal een platform bieden voor het delen van best-practice voorbeelden en resultaten uit onderzoek van over de hele wereld.

Programma

Ga voor het programma naar de website van End-Of-Life Care Research.

Aanmelding

Ga voor aanmelding en registratie naar de website van End-Of-Life Care Research.

Meer informatie

Meer informatie over het congres is te vinden op de website van End-Of-Life Care Research.

Contactpersoon
End-Of-Life Care Research Group
Laatst geactualiseerd: 24 januari 2022
Niet gevonden wat je zocht?
Mail de redactie
Mail de redactie met jouw evenement, jouw nieuws of een tool waar anderen (ook) baat bij kunnen hebben. 'Delen is vermenigvuldigen', zeggen ze wel eens. Maar ook suggesties of klachten over de vindbaarheid van informatie zijn zeer welkom. Met jouw inbreng kunnen we Palliaweb verbeteren.